Sa strašću stvaramo kompanije koje unapređuju društvo u kome živimo i radimo.

Karijera

Pridružite nam se

Nameru da postane vodeća kompanija u prometu nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini, kompanija NEŠKOVIĆ će postići sistematskim razvojem i poboljšanjem znanja i veština svojih zaposlenih putem treninga i kroz povećanje njihove radne motivacije putem poboljšanja radnih uslova.

Mi kao kompanija prepoznajemo naše dužnosti prema zaposlenima kroz osmišljavanje politika i procedura koje obezbeđuju poštovanje ljudskih prava kao i konstantno učenje i profesionalni razvoj naših zaposlenih.

Prepoznajući činjenicu da je ključ uspeha kompanije u njenim zaposlenima, tražimo ljude koji dele ambiciju da budu uspešni u svom poslu.

Misija firme NEŠKOVIĆ je pružanje vrhunski kvalitetne usluge i distribucije proizvoda koji ispunjavaju visoke standarde kvaliteta, sa ciljem što boljeg zadovoljenja potreba kupaca, dobavljača i uposlenih, uz poseban osvrt na zaštitu životne sredine.

Vizija firme NEŠKOVIĆ je da ostvarimo i održimo respektabilan i stabilan konkurentski položaj među deset firmi lidera u oblasti prodaje i distribucije nafte i naftnih derivata u regiji.

U NEŠKOVIĆ Group čvrsto vjerujemo da su naši zaposleni naš ključni resurs.

Angažujemo najbolje kadrove i pružamo im najbolje uslove za rad, što doprinosi izuzetno visokoj stopi zadovoljstva radom u Kompaniji.

Stimulativno radno okruženje u Kompaniji podstiče pojedinca da preuzme inicijativu i pruži maksimum, a veliki broj treninga i edukacija omogućavaju razvoj karijere.

KARIJERA U NEŠKOVIĆ GROUP

Prepoznajući činjenicu da je ključ uspeha kompanije u njenim zaposlenima, tražimo ljude koji dele ambiciju da budu uspešni u svom poslu.

Kao jedna od najuspešnijih domaćih kompanija u Republici Srpskoj, Nešković Group stvara veliki broj radnih mesta.

Tokom prošlih godina, istraživanja su pokazala da kandidati za posao vide Nešković Group kao jednog od najpoželjnijih poslodavca.

Ako tražite zaposlenje, kontaktirajte našu direkciju ljudskih resursa i postanite član našeg uspešnog tima.

Istorijat

NEŠKOVIĆ GROUP

Ukoliko želite da dostavitu svoju radnu biografiju kompaniji Nešković, to možete uraditi putem forme: